Verhuur

Huur een ruimte in Wageningen bij onze sociëteit

Ook voor niet-leden is het mogelijk om ruimtes af te huren voor bijvoorbeeld een feest of een receptie. Verhuur is alleen mogelijk als u of uw groepering geliëerd is aan Wageningen UR, Hogeschool Van Hall Larenstein of Stoas Hogeschool.

Onze beschikbare ruimtes:

  • Capaciteit tot 500 man
  • 1500m2 tuin
  • Bar en bedienend personeel
  • En nog veel meer…

Tegen een laag tarief én toch de volledige service!

Er zijn veel verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden met een capaciteit tot 500 mensen. Ook de ruime tuin kan in de zomer worden gebruikt. Elke ruimte is voorzien van een ruime bar. Ook regelen wij zonder probleem bar- of bedienend personeel. In overleg is er veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Het grootste voordeel is dat door het studentikoze karakter van de vereniging ruimtes al vanaf een zeer lage prijs gehuurd kunnen worden.

Naast een aantal verhuurbare ruimtes beschikt sociëteit Sela ook over een professionele keuken welke gebruikt kan worden voor het houden van diners. Ook hiervoor kunnen wij keuken- en bedienend personeel aanbieden. In overleg kan er een menu voor een diner worden samengesteld of een assortiment aan hapjes voor een receptie worden afgesproken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen naar
catering@ssr-w.nl of bellen naar 0317 419 006

Dé plek om van jouw studententijd de beste tijd van je leven te maken!