Recruitment

SSR-W biedt u de mogelijkheid om in contact te komen met studenten die tot de potentiele werknemers van uw organisatie behoren. Wij beschikken over een uitgebreid ledenbestand met actieve studenten van verschillende achtergronden, waarvan velen ervaring hebben in commissies en/of bestuur. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om in contact te komen met geschikte studenten (of net afgestudeerden) voor een stageplaats, business course of startersfunctie.

Weekmail

Iedere week ontvangen de leden van SSR-W de weekmail in hun inbox. In deze mail staan de mededelingen en een overzicht van de activiteiten van de week. Voor u is er de mogelijkheid om een stageplaats of een vacature voor een (starters)functie aan de leden bekend te maken.

Diner

Tijdens een diner heeft u de mogelijkheid om in een informele sfeer in contact te komen met leden van SSR-W. Het diner bestaat uit drie gangen, welke in overleg samengesteld kunnen worden.


Bedrijfspresentatie

Met uw bedrijfspresentatie kunt een grote groep leden bereiken. U heeft de mogelijkheid om over uw organisatie te vertellen en de mogelijkheden die uw organisatie biedt. Tijdens de presentatie is er de mogelijkheid tot het voorleggen van een case of het geven van een training.


Individuele gesprekken

Na de werving en selectie kunt u met door u geselecteerde kandidaten een persoonlijk gesprek voeren. Tijdens deze 1-op-1 gesprekken heeft u rustig de tijd om de kandidaten beter te leren kennen en te zien of zij passen bij uw bedrijf.

 

Nieuws