Verenigingshuizen

 

De huizencommissie van SSR-W  is in het leven geroepen om leden te ondersteunen in de huisvesting. Op dit moment telt SSR-W 15 officiële verenigingshuizen die bewoont worden door ruim 80 leden. Er zijn zowel ongemengde (alleen mannen of alleen vrouwen) als gemengde (beide geslachten) huizen, maar elk verenigingshuis wordt gekenmerkt door een hechte groep bewoners uit verschillende jaren.

 

Wat kunnen wij verhuurders bieden? Doordat SSR-W een grote groep potentiële bewoners paraat heeft, kan uw woonruimte op korte termijn in één keer gevuld worden met nieuwe bewoners. U hoeft niet meer zelf te investeren in advertenties en het administratiewerk dat hierbij komt kijken, omdat de bewoners via SSR-W zelf nieuwe huisgenoten zoeken. Dit zorgt ervoor dat er genoeg doorstroom en weinig leegstand in verenigingshuizen is. Daarnaast speelt de sociale controle binnen verenigingshuizen een belangrijke rol in het netjes houden en aanspreekbaar zijn van de bewonersgroep.

 

Als u een (potentieel) studentenhuis te huur heeft staan, of een dergelijk pand weet in Wageningen, mail dan naar huizencommissie@ssr-w.nl. Voor vragen zijn wij ook via dit mailadres bereikbaar.

 

De verenigingshuizen die we nu hebben:

Het Scheve Huis

Huize Ruysdael

Huize Doornroosje

Huize Zeeteef

Villa Nazdrovja

Staete van Ontbinding

Loket Burgerzaken

Huize Tortuga

Das Haus

Huize Rijnburg

Huize Grafzicht

Huize Pauwer

Huize Lijkgeweld

De Rechtbank

Villa Vivante

't Reservaat

Nieuws