SSR-W

SSR-W is een studentenvereniging voor alle Wageningse studenten (WO & HBO). Met zo’n 500 leden zijn wij een hechte vereniging, waarbij ieder op z’n eigen manier betrokken is. Sommige leden zijn hier dagelijks te vinden om hun bijdrage te leveren aan de vereniging door commissiewerk, anderen komen eens per week iets eten of drinken om te ontspannen naast het studeren.

Een belangrijke karaktereigenschap van SSR-W is gelijkwaardigheid. Vanaf het moment dat je lid wordt, heb je dezelfde rechten als alle andere leden. Dit draagt bij aan een open en gemoedelijke sfeer. Veel leden zien onze sociëteit 'Sela' dan ook al snel als hun tweede thuis.

Onze eigen sociëteit 'Sela' aan de Generaal Foulkesweg beschikt over meerdere bars, vergaderruimtes, een enorme tuin en een eigen mensa. Hier is altijd wat te beleven.
Onze leden eten, drinken en feesten samen, maar organiseren ook activiteiten met studenten van verschillende studies en van verschillende jaren. Op deze manier krijg je de kans ervaring op te doen met het organiseren van activiteiten, waar je in je verdere loopbaan veel aan hebt. Daarnaast ben je door de grote diversiteit onder de leden in de gelegenheid jezelf breed te ontwikkelen.

Nieuws