Commissies

Aquariumcie
Om ervoor te zorgen dat het aquarium in de mensa een lust voor het oog blijft, zorgt deze groep voor het nodige onderhoud hieraan.

Archiefcie
Deze commissie draagt zorg voor het uitgebreide archief van SSR-W zodat de juiste stukken makkelijk terug gevonden kunnen worden en stukken die niet langer bewaard hoeven worden gewoon weg gegooid worden. Ook houd de Archiefcommissie zich tegenwoordig bezig met het digitaliseren van archiefstukken.

Batacie
De Batacie zorgt ervoor dat SSR-W vertegenwoordigd is op het grootste studentenevenement van Nedeland, de Batavierenrace, een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. De Batacie verzorgd onder andere trainingen voor goede teambuilding.

BBA
Altijd al eens zelf bier willen brouwen? Dat kan! Enkele malen per jaar duikt deze commissie de keuken in om zelf een lekker biertje te brouwen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dus laat je verrassen door de unieke bieren die hieruit voortkomen.

Cocktailcie
Cocktails, wie houdt er niet van? Regelmatig zijn er feesten met een speciale cocktailbar. Hier kan je een cocktail bestellen die de leden van deze commissie met alle liefde voor je bereiden.

Cycloon
De kluscommissie van SSR-W zorgt ervoor de het pand overeind blijft staan. In samenwerking met de Commissaris Sociëteit pakken zij elke klus aan.

FC Sela
FC Sela is het verenigingsvoetbalteam, waarin leden kunnen voetballen zonder dat voetbalervaring vereist is. Desondanks heeft FC Sela al vaker in finales gestaan. Naast voetballen op een leuk niveau is FC Sela ook een gezelligheidsteam. Zo is het traditie dat debutanten een kratje meenemen zodat ook de derde helft een succes is.

Fotocommissie
Aan deze leden de taak om de hoogtepunten van je studententijd vast te leggen op de gevoelige plaat. Ook zorgen ze ervoor dat deze foto’s na afloop van feesten en activiteiten te bekijken zijn op deze website.

Huizencommissie
De huizencommissie stelt zich ten doel om zo veel mogelijk nieuwe verenigingshuizen te vergaren zodat leden al snel een kamer kunnen krijgen in Wageningen.

Komma
De maatschappelijke commissie 'Komma' hecht veel waarde aan het maatschappelijk betrekken van de leden. Ter bevordering hiervan richt Komma zich op het organiseren van activiteiten met een maatschappelijk tintje, zoals de jaarlijkse Oud & Nieuw loterij waarbij de opbrengst van de lootjes naar een goed doel gaat. Het binnenhalen van sprekers voor bijvoorbeeld lezingen en debatten valt ook onder deze commissie. Heb je vragen of ideeën voor een activiteit? Mail naar komma@ssr-w.nl.

Krater

De enige echte cultuurcommissie van SSR-W! Ieder jaar organiseert Krater tal van activiteiten. Deze zijn niet alleen heel erg leuk,  maar laten je ook nog eens kennis maken met aspecten uit verschillende culturen! Zo organiseren we workshops en zijn we betrokken bij de One World Week van de universiteit. Ook organiseren we elk jaar ‘zingen voor bejaarden’ een ontzettend leuke activiteit waar we voor en met bejaarden kerstliedjes gaan zingen! Het hoogtepunt van ons jaar is de Cultweek; Een hele week, met thema, toegewijd aan cultuur en al het leuks dat je daarmee kunt doen. In 2018 waren er o.a. een Arabische escape room en een buikdansworkshop.  

Kortom Krater is een ontzettend leuke en gevarieerde commissie waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, want cultuur past overal!

Spoetnik

Spoetnik is de enige echte technische commissie der SSR-W. Leden met of zonder technische achtergrond worden binnen de commissie opgeleid tot licht- en geluidstechnici. Zij verzorgen bijvoorbeeld tijdens jaarclubavonden en vergaderingen het gevraagde licht en geluid. Spoetnik verzorgt ook het licht en geluid bij optredens van externe artiesten. Ook heeft Spoetnik de beschikking over voldoende apparatuur om optredens van bands geluidstechnisch te ondersteunen.

SponS
Het kan voor bedrijven erg interessant zijn een sponsorovereenkomst met SSR-W aan te gaan. Het is de taak van SponS om allerlei organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die SSR-W hen kan bieden.

Studiecommissie
De studiecommissie houdt onder andere een archief bij met samenvattingen en oefententamens die voor alle leden beschikbaar zijn. Ook organiseert deze commissie studie-gerelateerde activiteiten als richtingseten en studie-ontbijt in zelfstudieweken.

TenK
Geen feest zonder de laatste hits en een mooie lichtshow. Precies daar komt TenK in de spotlight te staan. De dj’s van deze commissie zorgen voor een spetterende licht- en geluidshow die ervoor zorgt dat ieders voetjes van de vloer gaan.

Tuincie
Onze mooie, grote tuin blijft er alleen maar zo goed bij liggen als hij ook goed onderhouden wordt. Leden met groene vingers kunnen zich op dit gebied helemaal uitleven.

ZOZ
De leden van Zeefdruk Op Zolder kunnen onder meer kleding, kussenslopen, posters en nog veel meer bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zowel leden als externen kunnen van de vaardigheden van deze commissie gebruik maken om bijvoorbeeld jaarclub- of commissieshirts te laten bedrukken. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Tjalling Tjalsma.

Nieuws