Eerstejaarscommissies

Barhulpen
In het begin van het jaar installeert de Gilde een grote groep eerstejaars tot barhulpen der SSR-W. Zij krijgen de fijne kneepjes van het barleven bijgebracht om later door te kunnen groeien achter de bar.

Eerstejaars Bestuur
Elk jaar vormt een afvaardiging van alle eerstejaars het Eerstejaars Bestuur, kortweg EB. Deze groep enthousiastelingen organiseert twee maal per jaar een weekend voor alle eerstejaars, er wordt een feest gegeven en ook de rozenactie op Valentijnsdag wordt door hen verzorgd.

Eerstejaars Kledingcommissie
Deze leden nemen het initiatief tot het ontwerpen en (laten) maken van jaarkleding voor al hun jaargenoten.

Eerstejaars Ouderdagcommissie
In de loop van het jaar beginnen veel ouders zich af te vragen hoe dat tweede huis van hun zoon of dochter er toch uit ziet en om deze vragen weg te nemen is er de eerstejaars ouderdag. Tijdens deze dag maken de ouders kennis met de vereniging en al haar aspecten. De eerstejaars ouderdagcommissie zorgt voor een vermakelijk programma op deze dag.

Eerstejaars Bezoekcommissie

Deze commissie regelt een leuke dag in mei voor alle broer(tje)s en zusjes/zussen van eerstejaars, zodat zij een kijkje kunnen nemen in het studentenleven. 

Frietcie
Ook zo’n honger na een paar uurtjes feesten? Dan biedt de Frietcie uitkomst! Deze eerstejaars zorgen dat er op alle grote feesten snacks en friet te verkrijgen zijn tegen bodemprijzen

Nieuws