Kleine commissies

Haal het meeste uit je studententijd

Onze kleinere commissies op een rijtje:

Batacie

De Batacie zorgt ervoor dat SSR-W vertegenwoordigd is op het grootste studentenevenement van Nedeland, de Batavierenrace, een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. De Batacie verzorgd onder andere trainingen voor goede teambuilding.

BlubCie

Om ervoor te zorgen dat het aquarium in de mensa een lust voor het oog blijft, zorgt deze groep voor het nodige onderhoud hieraan.

Cocktailcie

Cocktails, wie houdt er niet van? Regelmatig zijn er feesten met een speciale cocktailbar. Hier kan je een cocktail bestellen die de leden van deze commissie met alle liefde voor je bereiden.

ZOZ

De leden van Zeefdruk Op Zolder kunnen onder meer kleding, kussenslopen, posters en nog veel meer bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zowel leden als externen kunnen van de vaardigheden van deze commissie gebruik maken om bijvoorbeeld jaarclub- of commissieshirts te laten bedrukken.

Fotocommissie (Paparacie)

Aan deze leden de taak om de hoogtepunten van je studententijd vast te leggen op de gevoelige plaat. Ook zorgen ze ervoor dat deze foto’s na afloop van feesten en activiteiten te bekijken zijn op deze website.

Huizencommissie (HuCo)

De huizencommissie stelt zich ten doel om zo veel mogelijk nieuwe verenigingshuizen te vergaren zodat leden al snel een kamer kunnen krijgen in Wageningen.

Komma

De maatschappelijke commissie ‘Komma’ hecht veel waarde aan het maatschappelijk betrekken van de leden. Ter bevordering hiervan richt Komma zich op het organiseren van activiteiten met een maatschappelijk tintje, zoals de jaarlijkse Nieuwjaarsdiner waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Het binnenhalen van sprekers voor bijvoorbeeld lezingen en debatten valt ook onder deze commissie. Heb je vragen of ideeën voor een activiteit? Mail naar komma@ssr-w.nl.

Spoetnik

Spoetnik is de enige echte technische commissie der SSR-W. Leden met of zonder technische achtergrond worden binnen de commissie opgeleid tot licht- en geluidstechnici. Zij verzorgen bijvoorbeeld tijdens jaarclubavonden en vergaderingen het gevraagde licht en geluid. Spoetnik verzorgt ook het licht en geluid bij optredens van externe artiesten. Ook heeft Spoetnik de beschikking over voldoende apparatuur om optredens van bands geluidstechnisch te ondersteunen.

Krater

De enige echte cultuurcommissie van SSR-W! Ieder jaar organiseert Krater tal van activiteiten. Deze zijn niet alleen heel erg leuk, maar laten je ook nog eens kennis maken met aspecten uit verschillende culturen! Zo organiseren we workshops en zijn we betrokken bij de One World Week van de universiteit. Ook organiseren we elk jaar ‘zingen voor bejaarden’ een ontzettend leuke activiteit waar we voor en met bejaarden kerstliedjes gaan zingen! Het hoogtepunt van ons jaar is de Cultweek; Een hele week, met thema, toegewijd aan cultuur en al het leuks dat je daarmee kunt doen. In 2018 waren er o.a. een Arabische escape room en een buikdansworkshop.
Kortom Krater is een ontzettend leuke en gevarieerde commissie waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, want cultuur past overal!

SponS

Het kan voor bedrijven erg interessant zijn een sponsorovereenkomst met SSR-W aan te gaan. Het is de taak van SponS om allerlei organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die SSR-W hen kan bieden.

TenK

Geen feest zonder de laatste hits en een mooie lichtshow. Precies daar komt TenK in de spotlight te staan. De dj’s van deze commissie zorgen voor een spetterende licht- en geluidshow die ervoor zorgt dat ieders voetjes van de vloer gaan. 

Tuincie

Onze mooie, grote tuin blijft er alleen maar zo goed bij liggen als hij ook goed onderhouden wordt. Leden met groene vingers kunnen zich op dit gebied helemaal uitleven.

Sociale Media commissie (SMcie)

De sociale media commissie creëert de tofste content door zelf foto’s en video’s te schieten en deze op een creatieve wijze te verwerken tot een mooi eindresultaat. Hierbij zijn de maanden rond de AID van groot belang, omdat dan het gezellige imago van SSR-W extra naar voren gebracht moet worden. Als lid van de SMcie heb je de ruimte om gave ideeën met betrekking tot posts, edits en aftermovies werkelijkheid te laten worden!

Geen verplichtingen, wel dé mogelijkheden

Commissies vergaderen in een van de vergaderruimtes op onze sociëteit ‘Sela’. Hier worden alle nodige faciliteiten geboden!

Dé plek om van jouw studententijd de beste tijd van je leven te maken!