Grote commissies

Haal het meeste uit je studententijd

Onze grote commissies op een rijtje:

Externe Activiteiten Commissie (EAC)

Door het jaar heen organiseert de EAC 8 a 9 open feesten per jaar. Dit zijn feesten voor alle studenten binnen en buiten Wageningen. Zij wisselen ieder half jaar met 3 nieuwe mensen zodat er altijd ervaring binnen de commissie zit.

AID Commissie (AIDcie)

De AIDcie zorgt voor gave activiteiten en spetterende feesten tijdens de Algemene Introductie Dagen op SSR-W. In de maanden hieraan voorafgaand worden er plannen gemaakt en in de zomervakantie worden de handen uit de mouwen gestoken om het hele pand weer flink op te knappen en aan te kleden voor de AID. Afgelopen jaren waren er onder meer optredens van Pure Ellende, S.O.G. en Vato Gonzalez. We hopen je komende zomer te mogen begroeten tijdens de AID, wanneer de kerverse AIDcie weer een spetterend programma heeft neergezet.

Diescommissie (DC)

De diescommissie organiseert de viering van onze Dies Natalis. Een week lang zijn er verschillende activiteiten om de verjaardag van de vereniging te vieren. Daarnaast wordt er ook een verenigingsweekend naar bijvoorbeeld Trier, Luxemburg of Lille georganiseerd.

Introductie Commissie (IC)

De leden van de Introductie Commissie organiseren de Verenigings Introductie Tijd voor iedereen die lid wil worden van SSR-W. Tijdens deze periode en de daaropvolgende kroegweken laten zij de aspirant-leden kennis maken met de vereniging en al haar aspecten. Ook kun je tijdens de AID bij de IC terecht voor meer informatie met betrekking tot het verenigingsleven bij SSR-W.

Almanakcommissie

Elke vijf jaar blikt de almanakcommissie terug op de tijd die achter ons ligt. Alle mooie verhalen, leuke foto’s en interessante ontwikkelingen worden gebundeld in een exclusief en interessant boekwerk. De meest recente almanak is die van het 17e lustrum in 2017.

Lustrumcommissie

Elk jaar wordt de verjaardag van de vereniging gevierd, maar eens in de vijf jaar pakken we extra groot uit om ons Lustrum te vieren. De Lustrumcommissie organiseert dat hele jaar activiteiten, waaronder 2 weken vol feest, een skivakantie en een gala weekend. Komend jaar viert de vereniging haar 90e verjaardag en de Lustrumcommissie gaat zorgen dat dit een onvergetelijk jaar wordt!

Geen verplichtingen, wel dé mogelijkheden

 SSR-W biedt ook commissies aan speciaal voor eerstejaars leden. Organiseer de spectaculairste weekenden voor jouw jaargenoten, of ontwerp jouw jaarkleding!  

Dé plek om van jouw studententijd de beste tijd van je leven te maken!