Bar- en Keukencommissies

De Gilde

De Gilde viert, de Gilde juicht!

Deze hechte groep uiterst capabele dames en heren zorgt dat het kloppend hart van de vereniging, de bar in de kroegzaal, naar behoren blijft functioneren. Zij draagt ’s avonds de verantwoordelijkheid en ziet erop toe dat de mores worden nageleefd. Daarnaast stuurt zij de rest van het barpersoneel aan en is de opleiding van het nieuwe personeel in haar handen.

Hoog het glas,
Hoog het hart,
Hoog het lied, Sela!

Het Syndicaat

SHIT!

“Tussen ons zat zo’n groot verschil.
Je taal en je gewoonten.
Maar iets bleef me altijd bij.
Jouw liefde, jouw liefde.
Ook al spreek ik dan je taal niet.
Eén woord had ik goed begrepen.”

– André Hazes (1951-2004), uit: Amor, amor, amor (1982)

Hoewel de hoeder van het Nederlandse levenslied en de beschermheilige van onze bar in het afgelopen lustrum van ons is heengegaan, blijven wij onveranderd Sela’s hoogtepunt. Een woord van dank lijkt ons op zijn plaats.
Dankzij een club heldere geesten die in 1986 besloot op zolder een prachtige bar te bouwen en deze niet te laten bestieren door lieden die daar bijzonder ongeschikt voor waren.
Dankzij altijd herkenbare zwarte vestjes, omvang en voorkomen.
Dankzij een streng en zorgvuldig selectiemechanisme, waardoor elk lid van ons verband een blijvertje met meerwaarde blijkt.
Dankzij actief barbeleid, dat onze gasten stimuleert of corrigeert, maar wel iedereen die vroeger gepest werd in zijn waarde laat.
Dankzij vakmanschap, dat al in een vroegtijdig stadium wordt bijgebracht en in tijden van hoge consumptie onderhouden(d) wordt. Donderdagavond externe borrel of open podium.
Dankzij een hecht elftal, waarin broederschap, directheid en wederzijdse opoffering vanzelfsprekend blijken, waardoor er van commissiewerk geen sprake meer is.

Dankzij ons, ontstaan er aan de mooiste bar van het noordelijke halfrond onvergetelijke avonden, nachten en ochtenden waaraan iedereen die het ervaren heeft met liefde terug zal denken. U kunt ons en uzelf op geen gepastere wijze bedanken dan met een boeking (0317-419006, vraag naar ComSoc) of bezoek. Als u tijdens een van uw bezoeken iets bestelt, vergeet dan vooral uzelf niet!

De Kookgilde

Om de vele drankjes van de avond aan te kunnen, moet er een goede bodem worden aangelegd. Gelukkig staat het kookgilde van SSR-W, met de hulp van eerstejaars kookhulpen klaar om maandag, dinsdag, woensdag en donderdag je van een heerlijke maaltijd te voorzien. Dit doen wij in onze spiksplinternieuwe keuken, waar makkelijk voor groepen van meer dan 200 man kan worden gekookt. Om onze kook skills aan te scherpen worden er interne kookcompetities georganiseerd waar Master chef nog maar eens moet tippen!
Onder een luid klinkend KOOK!!

Geen verplichtingen, wel dé mogelijkheden

Naast bar staan, biedt SSR-W nog veel meer mogelijkheden om commissiewerk te verrichten, bijvoorbeeld in een van onze grote commissies!

Dé plek om van jouw studententijd de beste tijd van je leven te maken!